Nieuws

Nieuwe seizoenbrochure verkrijgbaar

De brochure met het programma van het nieuwe seizoen 2017 – 2018 is beschikbaar. In deze brochure staat alle informatie over de zeven kamermuziekconcerten en het familieconcert die de Stichting Valleiconcerten organiseert. De brochure is op te vragen via info@valleiconcerten.nl.

Familieconcert voortaan in herfstvakantie

Het familieconcert van de Stichting Valleiconcerten wordt voortaan op de laatste zondag van de herfstvakantie gehouden en niet meer op de laatste zondag van de Kerstvakantie. Dat betekent dat het familieconcert in het nieuwe seizoen 2017 – 2018 op zondag 22 oktober 2017 wordt gegeven.

Het bestuur van de Stichting Valleiconcerten heeft hiertoe besloten, omdat de Kerstvakantie voor veel gezinnen een ‘overvol’ programma kent met de Kerstdagen en de jaarwisseling.

Het familieconcert is ditmaal de uitvoering van het beroemde muzikale sprookje ‘Peter en de wolf’ van de Russische componist Prokofiev door de Orkestvereniging Amersfoort. Het concert is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, hun ouder(s), grootouder(s) en iedereen die jong van hart is (gebleven).

De familieconcerten worden al sinds 2005 gegeven en passen bij de doelstelling van de Stichting Valleiconcerten om (jonge) kinderen spelenderwijs met klassieke muziek te laten kennismaken.  

Het familieconcert vindt, met medewerking van sponsor VODW in Leusden, plaats in het atrium van het hoofdkantoor van VODW aan het Leusdereind 52 in Leusden. En begint ’s middags om 14.00 uur. 

Het familieconcert maakt geen deel uit van het abonnement. Toegangskaarten kosten € 5 voor kinderen en € 10 voor volwassenen en zijn te bestellen door het totaalbedrag over te maken naar rekening NL06 RABO 033 59 19 677 t.n.v. Valleiconcerten te Leusden met vermelding van ‘familieconcert 2017’ en met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen, alsmede uw volledige adresgegevens.   

Met de 50-Plus Bus naar de Valleiconcerten?

Dat kan.
De bus haalt u thuis op en brengt u naar de Dorpskerk voor
een gering bedrag (onder voorbehoud) van € 3,20 en de chauffeur brengt u
na afloop weer naar huis. De chauffeur is gedurende het concert aanwezig.
Voor meer informatie: Tel: 033-3034444.