Tijd en Locatie

De concerten vinden plaats op donderdagavond, aanvang 20.15 uur in de Dorpskerk, Arnhemseweg 75 te Leusden-Zuid. De zaal biedt plaats aan circa 220 bezoekers en is vanaf 19.30 uur toegankelijk voor publiek. De plaatskeuze is vrij.

Let op: Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem brengt het invoeren van "Prinses Irenelaan 1, 3832CA Leusden u het dichtst bij de Dorpskerk.

Parkeren: het aantal parkeerplaatsen bij de Dorpskerk is beperkt waardoor auto's geparkeerd worden in de woonwijk. Houdt u alstublieft rekening met de bewoners door uw auto niet voor een uitrit te plaatsen. 

50+ bus

Indien er een bus en vrijwilliger beschikbaar zijn, kunt u met de '50+ bus' naar de Valleiconcerten komen.  Reserveren is noodzakelijk. Als u ruim van te voren een mailtje stuurt naar vervoer@lariks-leusden.nl  is het wellicht mogelijk dat u gebruik kunt maken van deze dienst. De chauffeur haalt u dan thuis op en brengt u na het concert weer terug. De chauffeur is tijdens de concerten aanwezig. Reserveer ruim van te voren. Er is niet altijd een auto en chauffeur beschikbaar.